F&F Immobiliaria

sobre nosaltres

La nostra empresa està formada per un equip professional Jove i Dinàmic amb un objectiu comú: Satisfer les demandes dels nostres clients.

La societat té per objecte: a la Promocion, Compra, Venda i Construcció de tota classe de Béns Immobles Urbans i Rústics.

Una agència jove amb professionals experts i dinàmics.

Disposem d’una àmplia oferta immobiliària d’Habitatges Noves i de 2ª mà, Xalets i Finques per tota la província, Lloguers i Traspassos, tot això amb les millors garanties econòmiques de mercat fins al 100% d’un Credito i Hipoteca per tu adquirir-los.

La nostra visió

La nostra principal visió és convertir-nos en la immobiliaria de referencia en la població de Martorell i dels voltans. Creiem que som capaços d’aconseguir-ho gràcies a la combinació del nostre equip comercial i els valors del negoci.

La Nostra visió

La nostra missió es donar suport als nostres clients amb els serveis de compra, venta i de lloguer que oferim. El nostre treball és excel·lent, ja que antepossem al client per davant de tot amb un tracte totalment personalitzat amb l’objectiu d’aconseguir el que necessita.

0 +
Apartaments Venuts
0 +
Clients Satisfets
0 +
Cases Llogades
0 +
Propietats Llistades